Business Robot har netop afsluttet sin uddannelse fra Robotskolen med topkarakterer i data og programmering. Får den dygtige dimittend mon et job?

”Lad os nu drage ud i virksomhederne og give deres medarbejdere en mere enkel hverdag. Tak for de mange gode år hér på Robotskolen!”

Business Robot afslutter årets studentertale til stående applaus. Han giver et af sine velkendte blink til publikum, inden han sætter sig på forreste række. I front som altid.

Rektor på Robotskolen har netop kåret Business Robot til årets student. Rektoren har fremhævet, at Business Robot altid er rar og pligtopfyldende, og med sin flair for flow af information har Business Robot skabt et mere effektivt samarbejde i sine studiegrupper. Og så har Business Robot fået topkarakterer i både dataanalyse og databaseprogrammering.

Nu venter der nye udfordringer for Business Robot.

Jobtilbuddet

Med sit altid kølige overblik når Business Robot at tale med alle sine robot-studiekammerater til dimittendernes reception. Men pludselig bliver Business Robot hevet til side af en mand, han ikke kender. Manden er pænt klædt i jakkesæt og slips. Han præsenterer sig som direktør for fabrikken, der ligger lige ved siden af Robotskolen.

”Det var en fin tale, du holdt om effektivitet i virksomheder. Men sig mig, Business Robot, hvad er det helt præcist, at du kan gøre for virksomheder med dine topkarakterer?”

”Tak, Hr. Direktør. Jo, ser du, jeg har speciale i at lave taktisk rapportering, der planlægges ud fra virksomhedernes behov. De data, jeg genererer, målrettes relevante nøglepersoner. Det sker helt automatisk på det rette tidspunkt, så medarbejderne får nøjagtigt den information, de har brug for. Det gør det nemmere for medarbejderne at træffe beslutninger i hverdagen,” forklarer Business Robot med sin varme ekspertstemme.

Direktøren tænker over dét, som Business Robot fortæller om, at han kan give direktørens medarbejdere mere tid i hverdagen til udvikling og derigennem skabe et større overskud i virksomheden.

”Sig mig, Business Robot, har du noget job?”

”Ikke endnu, Hr. Direktør.”

”Vi står netop og kunne bruge en all-round trainee som dig. Én som dig vil kunne skabe store resultater i vores virksomhed. Hvornår kan du starte?”

”Med det samme,” svarer Business Robot med et glimt i øjet.

”Du kan starte hos os på mandag. Du skal bare melde din ankomst hos vores salgschef – så kommer du rundt i hele virksomheden i løbet af de næste måneder,” siger direktøren.

”Det ser jeg frem til, Hr. Direktør,” smiler Business Robot og giver direktøren hånden. ”Jeg er sikker på, at jeg hjælpe jer med at skabe en mere taktisk rapportering, der giver transparens og sparer tid i jeres hverdag.”

Business Robot – taktisk, transparent, tidsbesparende

I næste afsnit kan du læse, hvordan Business Robot forebygger fejl.
Følg Business Robots jobrejse hér og på LinkedIn.