Excel Robot

Artikler

Business Robot hjælper medarbejderne til at kunne benytte data effektivt i deres daglige arbejde. Det gør det mere enkelt at træffe vigtige beslutninger og sparer tid i virksomheden.

Business Robot kan også hjælpe jeres medarbejdere. I nedenstående serie kan du læse, hvordan Business Robot som “all round-trainee” løser udfordringer i en mellemstor produktionsvirksomhed.

Business Robot får topkarakterer i programmering

Business Robot har netop afsluttet sin uddannelse fra Robotskolen med topkarakterer i data og programmering. Får den dygtige dimittend mon et job?

Læs mere Arrow
Business Robot forebygger fejl

Business Robot forebygger fejl i salgsafdelingen med event-baseret rapportering, der skaber gennemsigtighed i sælgernes arbejde og bliver en vigtig del af medarbejdernes læringsproces.

Læs mere Arrow
Business Robot styrker likviditeten

Business Robot opsætter en automatisk overvågning, der giver medarbejderne besked, hvis en leveret ordre ikke bliver faktureret. Dermed letter han deres arbejde i hverdagen og styrker likviditeten.

Læs mere Arrow
Business Robot klæder sælgerne på

Business Robot er kommet på tur med firmaets dygtigste sælger. Hver dag lever sælgeren ude hos sine kunder, og det giver nogle udfordringer i forhold til at holde styr på data i dagligdagen.

Læs mere Arrow
Business Robot skaber bedre samarbejde

Det er første morgen for Business Robot som trainee i supply chain-afdelingen. Her skaber han med en automatisk rapport bedre samarbejde med salgsafdelingen.

Læs mere Arrow
Business Robot giver overskud i hverdagen

Business Robot starter i dag sin praktikperiode i økonomiafdelingen. Han automatiserer en tung daglig rapportering og giver medarbejderne mere overskud i hverdagen.

Læs mere Arrow
Business Robot forbedrer bundlinjen

Efter tre måneders praktikforløb er det tid til at gøre status for Business Robot. Resultater er blevet skabt, men er det nok til at give Business Robot en fastansættelse?

Læs mere Arrow
Excel Robot

Vil I have Business Robot “ansat” til at skabe taktisk, transparent og tidsbesparende rapportering?

Så kontakt Business Robot Arrow